عوارض تزریق بوتاکس چیست ؟

عوارض تزریق بوتاکس از جمله دغدغه های رایجی است که افراد عموما به هنگام مراجعه به کلینیک های زیبایی پوست با آن مواجه می گردند.
در حقیقت، اگرچه تزریق بوتاکس از مزایای منحصر به فردی برای جوانسازی و زیبایی پوست صورت برخوردار می باشد؛ اما با این وجود در صورت استفاده از مواد نامرغوب و تقلبی و همچنین عدم مهارت و تجربه متخصص مربوطه در این زمینه، ممکن است که عوارض جبران ناپذیری را برای فرد به همراه داشته باشد.
مزایای استفاده از روش بوتاکس
پوست صورت انسان به تدریج با افزایش سن و دیگر عوامل محرک تاثیرگذار با مشکلات متعددی از قبیل ایجاد چین و چروک و خطوط در نواحی مختلف مواجه می گردد که این موضوع به شدت بر روی زیبایی و اعتماد به نفس او جهت حضور در جامعه تاثیر می گذارد.
از همین رو، امروزه از روش های نوینی همچون تزریق بوتاکس برای رفع این چین و چروک های پوستی و جوانسازی چهره افراد استفاده می شود.
در این شیوه با تزریق نوعی ماده سمی به نواحی مختلف صورت میتوان عضلات آن قسمت را برای مدتی کوتاه فلج نمود و بدین طریق باعث بهبود خطوط و چین و چروک های به وجود آمده بر روی سطح پوست شد.
عوارض تزریق بوتاکس چیست؟
تزریق بوتاکس معمولا عوارض جانبی اندکی را با خود به همراه دارد که این عوارض به دلیل عدم آشنایی و مهارت شخص تزریق کننده و یا استفاده از مواد تقلبی موجود در بازار در برخی از افراد بروز پیدا می کنند.
از همین رو، افراد به هنگام تصمیم گیری برای تزریق ماده بوتاکس بهتر است که به کلینیک های معتبر و شناخته شده مراجعه نمایند تا تحت نظر فرد متخصص این کار صورت گیرد.
در یک دسته بندی کلی چند مورد از عوارض عمومی و احتمالی بوتاکس را به هنگام تزریق در کلینیک های نامعتبر، به صورت موارد مطرح شده در قسمت ذیل می توان بیان نمود :
التهاب و قرمزی پوست :
یکی از طبیعی ترین واکنش های بدن انسان در برابر هر روش درمانی نظیر تزریق ماده بوتاکس، قرمزی و تورم (ادم) پوست است که با توجه به شدت حساسیت پوست صورت و بدن فرد، این عوارض در طیفی از درجه خفیف تا متوسط بروز پیدا کرده و بدون نیاز به درمان، در مدت زمانی اندک بعد از تزریق برطرف خواهد شد.
ضخامت و کیفیت سوزن و همچنین مهارت و پزشک به هنگام تزریق بوتاکس در شدت این عارضه بسیار تاثیرگذار بوده و با کمک کمپرس سرد میتوان برای بهبودی سریع آن اقدام نمود.
– درد ناشی از تزریق ماده بوتاکس :
روش درمانی بوتاکس معمولا با درد زیادی همراه نخواهد بود و شدت درد نیز با توجه به آستانه تحمل هر یک از افراد به هنگام تزریق متغیر است.
در حقیقت سوزش و درد اندک ناشی از تزریق این ماده را با مشورت پزشک میتوان از طریق مصرف استامینوفن، کرم های بی حسی و یا کمپرس سرد بهبود بخشید.
– احساس حالت تهوع و سردرد :
برخی از افراد جامعه که از سابقه سردردهای میگرنی برخوردار هستند و یا به علت استرس زیاد و … دچار سردرد می شوند، به هنگام تزریق ماده بوتاکس ممکن است که با حالت تهوع و سردرد مواجه گردند.
به بیان دیگر، حالت تهوع و سردرد یکی از عوارض شایع در بین عموم افراد شناخته شده که شدت آن بر حسب مشکل فرد از خفیف تا متوسط می باشد.
این گونه عوارض جانبی بوتاکس را با مشورت پزشک میتوان از طریق مصرف مسکن و … تا حدودی کنترل نمود و نهایتا 4 روز بعد از تزریق سردرد شخص به طور کامل بهبود پیدا می کند.